Miladin Kovačević na klupi Heroja

Kao što smo i najavili, UO je na zasedanju doneo odluku da je potrebno napraviti igrački i strukovni rez i krenuti sa dugoročnim planom za napredak kluba. Mi kao klub, smo se uvek trudili da verujemo u svoje kadrove i da dajemo šansu mladim ljudima sa kojima nam se ambicije poklapaju, tako da je nakon višesatnog zasedanja, donesena odluka da se trenerska palica poveri Miladinu Kovačeviću, mladom i perspektivnom treneru koji je bio jedan od najboljih trenera u svojoj klasi na polaganju za B licencu. Kovačević, iako trenerski mlad (35 godina), iza sebe ima dugogodišnje trenersko iskustvo, jer je po njegovim rečima, od samog ulaska u fudbal, njegova prvenstvena želja bila da radi sa fudbalerima,a ne da bude fudbaler. Stasao je trenerski uz svog oca, koji je dugo godina radio sa mladjim kategorijama, a svoj razvojni put je vodio kroz rad u skolama fudbala, kao i individualno sa igračima. Jedan deo svoje karijere je proveo izučavajući trenerske metode u Austriji, Švedskoj i na Tajlandu, gde je iz nekoliko različitih fudbalskih škola, pokupio ono najbolje.
Poslednju sezonu, proveo je kao savetnik u našoj ženskoj selekciji, gde je radio na individualnom napretku igračica i zasigurno poneo velike zasluge za ulazak u Prvu Ligu Srbije.
Od Kovačevića se očekuje da donese novu energiju u naš klub i da spremi ekipu da igra moderan i atraktivan fudbal.
Pozivamo i sve navijače i prijatelje kluba, da podrže naš klub još jače ove sezone kada ćemo pokušati da nastavimo tamo gde nas je pandemija prekinula, a to je da grabimo ka najvećem uspehu u istorji kluba, plasmanu u Beogradsku Zonu.

Start a Conversation